Вибираємо меблі в передпокій на замовлення

прихожая

Передпокій – це обличчя вашого будинку, адже саме сюди першим ділом потрапляє кожен важливий гість та випадковий відвідувач. Від того, як виглядає коридор, залежить загальне враження про ваш смак та вміння облаштовувати своє житло.

У більшості квартир передпокої мають нестандартні розміри, форму, тому складно уявити, як вдало облаштувати подібне приміщення, щоб воно виглядало красивим та вміщало все необхідне. В даному випадку ніяк не можна обійтися без шафи та вішалки – це мінімальний набір, який просто необхідний для розміщення верхнього одягу, взуття та сумок.

Чи можливо купити передпокій у магазині, щоб він ідеально вписався у ваш коридор? Найчастіше на це питання звучить негативна відповідь. Складно знайти комплект, який буде ідеально підходить вам за розмірами, кольором, а тим більше набором секцій. Тому запрошуємо вас до нашого офісу у м. Вінниця. Ми виготовимо на замовлення оригінальний комплект меблів, який задовольнятиме всі ваші вимоги і стане справжньою окрасою будинку.

Содержание

З яких елементів складається передпокій?

Кожне приміщення в будинку має оформлятися з урахуванням його призначення, а отже в ньому має бути певний набір меблів. Наприклад, на кухні ніяк не обійтися без шаф для посуду, раковини, стільниці тощо. У випадку з передпокоєм у коридор важливими складовими є такі предмети меблів:

  • Шафа – необхідна для зберігання речей. Завдяки йому можна вигідно підкреслити особливість квартири та максимально корисно використовувати вільний простір.
  • Дзеркало – дозволяє перевірити, чи в порядку одяг та правильно підібрані всі деталі в образі. Якби цей предмет був відсутній, то багато хто з нас виглядав би безглуздо і неакуратно.
  • Настінна вішалка – дозволяє розвішувати верхній одяг. Бажано робити її великою та місткою, щоб гора сумок і пальто не падала на вас при кожному незручному русі.
  • Комод – зручні та місткі меблі, в яких можна зберігати аксесуари для догляду за взуттям та одягом, шарфи, рукавички та інші дрібні деталі.

За бажанням клієнта і якщо дозволяє площа, передпокій може бути доповнений галошницею, яка є високим та вузьким комодою з секціями для компактного і правильного зберігання взуття; поличкою для сидіння; газетницею чи ключницею; підставкою для парасольок та інших предметів тощо.

prihozhie

Якими бувають комплекти меблів для коридору

Якщо ви не знайшли відповідний набір в магазині, то пропонуємо вам ознайомитися з нашим каталогом і вибрати функціональні та оригінальні меблі для передпокою на замовлення. Ми готові виконати будь-яке ваше побажання, достатньо лише вказати код товару та доповнити його за допомогою дизайнера. Нам не страшні складні форми та незвичайність дизайну. Нам під силу будь-яка ваша ідея та задум. Ми не продаємо готової продукції, ми працюємо індивідуально з кожним клієнтом і щоразу створюємо новий шедевр, створений спільними зусиллями.

Варіанти передпокоїв:

  • Прямокутні комплекси. Відрізняються багатофункціональністю, підходять для заповнення великого простору. Складаються з відкритої вішалки, шафи-купе, комоди або тумби для зберігання взуття. Секції можна переміщати та міняти місцями, перевозити, як і м’які меблі.
  • Міні-комплекти. Подібні набори створюються спеціально для маленьких квартир, де мешкають 1-2 особи. Зазвичай вони включають тумбу для взуття і вішалку. Ці предмети містять мінімум одягу, але при цьому не поглинають зайву площу.
  • Кутові конструкції. Ідеальний варіант, якщо передпокій має середні розміри, а родина велика. Загини по кутам дозволяють заощадити корисний простір, але при цьому можете вмістити максимальну кількість речей. Як правило, такий передпокій містить шафу, кілька висувних ящиків, полички, окрему секцію для косметики та аксесуарів.

Ви можете вибрати один із запропонованих варіантів та оригінально обставити свій коридор. Назвіть дизайнеру код товару, який вам сподобався у нашому каталозі, і він запропонує вам цікаві ідеї, як його вдосконалити та доповнити. Передпокій, який обставлений нами, обов’язково стане вашою гордістю і викликатиме лише позитивні емоції у гостей будинку.

Як вибрати меблі

Перше, що потрібно враховувати, щоб вдало купити меблі у передпокій, це розміри. При замовленні у нашій компанії з вами працюватиме замірник, який зніме точні дані. Це найважливіша деталь. По-перше, такий підхід дозволяє виготовити комплект строго за параметрами. По-друге, це необхідно дизайнеру для оцінки площі приміщення, щоб вдало розпланувати обстановку.

  • Якщо передпокій маленький, то краще оформити його у витриманому стилі, без нагромадження деталей.
  • Щоб візуально розширити кімнату, використовуються холодні тони, а для зменшення підходять теплі та яскраві кольори.
  • Для темного коридору радимо робити додаткове бічне світло, щоб швидко знайти речі на полицях.

Особливу увагу слід приділити якості матеріалів, з яких виготовляється ваш комплекс.

Найбільш міцними є вироби з масиву дерева. Вони служать упродовж кількох десятиліть, але мають високу вартість. Альтернативним варіантом є МДФ та ДСП. Вони дозволяють купити меблі в передпокій за доступною ціною, яка матиме хороші якісні характеристики.

osveshenie1

Чому вигідно замовляти меблі від виробника?

Якщо ви вирішите купити передпокій у нас, то отримаєте як бонус наступне:

  • супровід персонального менеджера;
  • фірмова 100% гарантія;
  • оперативна доставка;
  • висока якість;
  • доступна ціна

Салон меблів ZakazMebel має важливі переваги перед конкурентами – наша продукція оригінальна і до її вартості не включаються жодні додаткові витрати. Ми доставляємо меблі безпосередньо з фабрики та не платимо за оренду торгових залів. Замовлення можна зробити по телефону або в офісі м. Вінниця. Назвіть код товару і передпокій, який вам сподобався, незабаром буде вашим.

    Питання менеджеру

    (Якщо хочете, щоб Вам передзвонили і відповіли на запитання)

      Викликати замірника

      Заповніть всі необхідні дані і наш професійний замірник приїде у зручний для вас час, щоб зняти необхідні виміри для виготовлення меблів


        Онлайн розрахунок

        Отримайте швидкий розрахунок меблів, що сподобалися! Заповніть форму, вставивши посилання або описав у кількох словах необхідний виріб.

        (У текст повідомлення додайте посилання на файл вашого проекту, або опишіть текстом максимум його параметри)

          Швидке замовлення

          Бажаєте оформити замовлення в кілька кліків? Заповніть поля і наш менеджер зв'яжеться з вами для уточнення деталей.

            Замовити прорахунок

            Заповніть дані у наведену нижче форму та отримайте швидкий орієнтовний прорахунок за вибраним Вами виробом.